Otok Vir Logo 128x
Tvrtke Closed

IZO DOM d.o.o. - Vlasnik

Nije ocjenjeno
0

IZO DOM d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom , specijalizirana za izvođenje hidroizolaterskih radova .Radove koje izvodimo su hidroizolacija ravnih prohodnih i neprohodnih krovova, hidroizolacija podrumskih prostorija, hidroizolacija balkona i terasa i dr.radovi

 

Suradjujemo sa poznatim proizvodjačima materijala kao npr SIKA ,BAUDER ,MAPEI, BUSSCHER HOFFMAN i dr.

Dugogodišnjim iskustvom nastojimo koristiti samo najkvalitetnije proizvode koji se nude na našem tržištu. Neki od materijala koje koristimo kod izvođenja radova su PVC , TPO i FPO krovne membrane ,polimercementni premazi, bitumenske trake i dr.

Prilikom ugovaranja radova  temeljito i stručno analiziramo Vaš projekt ili problematiku te pokušavamo pronaći kvalitetna i učinkovita tehnička rješenja  koja zadovoljava kvalitetu i dugovječnost objekata a samim time i zadovoljstvo naših klijenata.

U zadnje vrijeme svjedočimo vremenskim ekstremima ,koji su iz godine u godinu sve jači, poput jakih olujnih nevremena ,udara vjetrova ,snijega pa do visokih ljetnih  temperatura što ima negativan utjecaj na dugotrajnost hidroizolacijskih  slojeva pa je stoga bitno procijeniti na koji način odrediti i ugraditi slojeve kako bi smo produžili životni vijek krova .

U praksi  je da Investitori u dogovoru s arhitektima odaberu vrstu materijala za hidroizolaterske radove,  ograničeni s troškovima izvođenja drugih radova i tu se upravo može javiti problem ponekad i na  samom početku gradnje .

Ako se tijekom radova  isključivo gleda cijena, te se odaberu jeftini ili čak i ne odgovarajući materijali, troškovi sanacije mogu postati  daleko skuplji.

Zato predlažemo da nas kontaktirate a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom odgovoriti s ponudom u najkraćem roku a ako je i potrebno izaći i na teren .

Što su ravni krovovi ?

Ravni krovovi

 

Neprohodni balastni krov sa riječnim šljunkom je u svom presjeku isti kao izloženi ravni neprohodni krov, s tim što balastni tip neprohodnog krova ima kao završni sloj prirodni šljunak (oblutak).

 

Presjek ovog tipa krova

 

  • AB konstrukcija , naknadno cementni estrih u padu ili stiropor u padu
  • parna brana
  • termička izolacija -XPS,EPS ili PIR
  • polipropilenski geotekstil kao razdjelni sloj
  • PVC, TPO ili FPO balastna krovna membrana
  • zaštitno-drenažni sloj
  • krovni šljunak (oblutak).

 

Važno je istaći da krovni padovi ravnih krovova trebaju biti minimalno 1%

 

PVC, TPO ili FPO balastne krovne membrane trebaju biti  izrazito otporne na kemijske elemente, agresivne spojeve iz zraka, otporne na bakterije i alge. Krovne membrane trebaju biti minimalno 1,5 mm do 2,0 mm debljine.

 

Krovni šljunak treba biti zaobljen (oblutak), granulacije 16 – 32 mm, s prosječnom nanosnom debljinom 6 cm.

 

Prohodni krov bi imao iste slojeve kao i ovaj prije osim krovnog šljunka s tim da se izvodi cementni estrih i polimercementna dvokomponentna hidroizolacija te završno keramika .

 

Kada se postavi krovna membrana obavezno se radi vodna proba !

 

 

Sadržaj

  • Građevina

Podijeli mišljenje i ocjeni

Your email is safe with us.

Rating
Dodaj sliku

Lokacije / Kontakti :

Vrijeme :

Claim listing: IZO DOM d.o.o.

OdgovoriMessage

Prijavi se Otok Vir

Detalji korisničkog računa će biti potvrđeni putem Emaila.

Resetiraš lozinku?