Otok Vir Logo 128x

Kako kreirati osobni ili vlasnički račun?

Kako kreirati osobni ili vlasnički račun?

Dobrodošli na stranice web platforme otoka Vira. U ovom članku možete pogledati video kao i pročitati tekstualne upute kako kreirati osobni ili vlasnički račun na našoj maloj platformi. Odmah da spomenem da su oba tipa računa u potpunosti besplatna.

Prije nego krenemo dalje, samo ćemo se dotaknuti razlike između osobnog i vlasničkog računa. Osobni račun je namjenjen posjetiteljima web portala koji pretražuju sadržaj dok je vlasnički račun namjenjen osobama koje kreiraju objekte i nude svoj smještaj, usluge, proizvode i slično. 

Kada posjetite našu stranicu otokvir.eu, u gornjem desno uglu ćete vidjeti “Prijavi se”. Nakon klika ćete vidjeti prozor u kojem ćete se moći prijavit ukoliko imate postojeći račun ili registrirati ukoliko nas prvi put posjećujete. 

Popunite formular radi registracije korisničkog računa. Predlažem da pod korisničko ime stavite svoje ime i prezime pošto će to biti ime koje će vas predstavljati na platformi. Unesite ime i prezime i prihvatite “Uvjete korištenja i obradu vaših podataka”.

Ukoliko kreirate osobni račun i samo ćete pretraživati sadrža na našoj platformi nemojte kliknuti na “Registrirajte se kao vlasnik”. U suprotnom označite ovu kutiju. Vrlo je jednostavno!

Platformu naravno možete koristiti i bez kreiranja korisničkog računa. Ja vam ipak preporučam da kreirate račun iako ste samo posjetitelj. Na taj načim možete spremati vaše omiljene objekte, ostavljati ocjene i iskustva koja ste ondje imali i isto tako kontaktirati nas same putem chat opcije ukoliko imate bilo kakvih pitanja.  

Na dnu članka vam je dostupan i video sa istim koracima. 

Pokreni video

Dodaj komentar

Your email is safe with us.

Prijavi se Otok Vir

Detalji korisničkog računa će biti potvrđeni putem Emaila.

Resetiraš lozinku?