Otok Vir Logo 128x
Plaže Event Ended

Kaštelina Potvrđen - Vlasnik

Nije ocjenjeno
84
Ocjeni Pogledano -585

Kaštelina

Plaža se nalazi u naselju Kozjak i nažalost nema osiguranog parkinga. Do plaže možete doći cestom koja vodi oko prekrasnom naselja kozjak, a adealan način do plaže je pješice, biciklom ili ako ste sretni za pronaći parking tijekom ljetnih mjeseci autom. Ovo je prekrasna plaža, a nije toliko razvikana kao i ostale tako da često možete pronaći svoje mjesto pod suncem. Sama plaža je kombinacija betonske, pješčane i kamene plaže. Uz to, prekrasne ruševine Kašteline su odmah uz nju tako da možete i pogledati sam okoliš. Toalet je osiguran na svim plažama na otoku Viru. Često će uz vas proči prodavači sladoleda ili kukuruza, ali nažalost nema kafića odmah uz plažu. Ipak uspje ćete pronaći kafić ako ste od bolje za šetnju od 5-10 minuta.

Sadržaj

  • Dopušteno pušenje
  • Parking
300000
Posjeta otoku Viru 2019te
2161697
Noćenja 2019te
20
Broj plaža
Kako doći do plaže?

Plaža se nalazi u naselju Kozjak i nažalost nema osiguranog parkinga. Do plaže možete doći cestom koja vodi oko prekrasnom naselja kozjak. Idealan način do plaže je pješice, biciklom ili ako ste sretni za pronaći parking tijekom ljetnih mjeseci autom.

Tip plaže

Ovo je prekrasna plaža, a nije toliko razvikana kao i ostale tako da često možete pronaći svoje mjesto pod suncem. Sama plaža je kombinacija betonske, pješčane i kamene plaže. Uz to, prekrasne ruševine Kašteline su odmah uz nju tako da možete i pogledati sam okoliš. 

Sadržaj na plaži

Toalet je osiguran na svim plažama na otoku Viru. Često će uz vas proči prodavači sladoleda ili kukuruza, ali nažalost nema kafića odmah uz plažu. Ipak uspje ćete pronaći kafić ako ste od bolje za šetnju od 5-10 minuta. 

Items Reviewed - 1

userTome

userTome

Odlična plaža 🙂

13 travnja, 2020 9:19 pm Odgovori

Podijeli mišljenje i ocjeni

Your email is safe with us.

Dodaj sliku

Lokacije / Kontakti :

Vrijeme :

Claim listing: Kaštelina

OdgovoriMessage

Prijavi se Otok Vir

Detalji korisničkog računa će biti potvrđeni putem Emaila.

Resetiraš lozinku?