Otok Vir Logo 128x
Plaže Closed

Duboka draga Potvrđen - Vlasnik

Nije ocjenjeno
22
Ocjeni Pogledano -370

Duboka draga

Duboka draga je najljepša prirodna plaža na otoku Viru i udaljena je od naselja i uobičajene užurbanosti koje ćete vidjeti na drugim plažama. Lokalcima i doguogdišnjim posjetiteljima je poznatija pod imenom “Crvena zemlja” ili “Crvene stijene”. Lokalna cesta vodi skroz do plaže i u toj vožnji ćete proći kroz dobar dio Vira i vidjeti divlju stranu otoka. Dostupna je automobilom i ondje ćete pronaći mnoštvo parkinga uz plažu. Moja preporuka je da se odvažite na vožnju biciklom. Priroda je uistinu prekrasna, a sam put nije prenaporan. Pošto je ovo prirodna plaža, nećete naći kafiće i trgovine u okolici stoga budite spremni ponijeti pitke vode i sendviče na put 😉

Sadržaj

  • Parking
  • Plaćanje karticama

Listing Tags

Opis plaže

Duboka draga je najljepša prirodna plaža na otoku Viru i udaljena je od naselja i uobičajene užurbanosti koje ćete vidjeti na drugim plažama. Lokalcima i doguogdišnjim posjetiteljima je poznatija pod imenom "Crvena zemlja" ili "Crvene stijene".

Kako doći do nje?

Lokalna cesta vodi skroz do plaže i u toj vožnji ćete proći kroz dobar dio Vira i vidjeti divlju stranu otoka. Dostupna je automobilom i ondje ćete pronaći mnoštvo parkinga uz plažu. Moja preporuka je da se odvažite na vožnju biciklom. Priroda je uistinu prekrasna, a sam put nije prenaporan.

Sadržaj

Pošto je ovo prirodna plaža, nećete naći kafiće i trgovine u okolici stoga budite spremni ponijeti pitke vode i sendviče na put.

Podijeli mišljenje i ocjeni

Your email is safe with us.

Dodaj sliku

Lokacije / Kontakti :

Vrijeme :

Claim listing: Duboka draga

OdgovoriMessage

Prijavi se Otok Vir

Detalji korisničkog računa će biti potvrđeni putem Emaila.

Resetiraš lozinku?