Otok Vir Logo 128x
Tvrtke Closed

Croator Web Studio Potvrđen - Vlasnik

Nije ocjenjeno
0

Croator je inovativan web studio koji je specijaliziran za izradu stranica za vlasnike apartmana, obrtnike i poduzetnike. Primarno se bavimo razvojem web stranica, ali zbog potreba klijenata smo se proširili na uistinu širok spektar projekata na kojima radimo. Od plaćenog oglašavanja, grafičkog dizajna do fotkanja i promotivnih videa.

30
Projekti
5
Godina iskustva
50
Zadovoljni klijenti
Što je sve potrebno za web stranicu?

Za funkcionalnu web stranicu su vam potrebne 3 osnovne stvari.  Domena, web hosting i datoteke web stranice. Napisali smo članak u koje detaljno objašnjavamo što je što. Pročitaj na Želim web stranicu! Gdje krenuti?

Koliko košta izrada web stranice?

Radimo visokokvalitetne web stranice u koje ulažemo mnogo truda kao i puno energije da te web stranice ostvare svoje ciljeve, a to su najčešće posjeti i kupnje. Cijena izrade web stranice se kreću od 2000Kn za osnovne web stranice (i dalje visokokvalitetne i optimizirane za brzinu i SEO) sve do 10000,00 - 15000,00 kn za web kompleksne web trgovine. Pogledajte Croator Web Studio ponudu.

Dali radite fotografiju i snimke dronom?

Radimo fotografiju i snimanje dronom, specifično DJI Mavic Pro 2 modelom. Kroz ovaj process možete dobiti jedinstvene snimke i fotografije vašeg objekta. Bavimo se i video editingom pa vam možemo kreirati i promotivna videa. 

Koje su cjene rada dronom?

Ovo ovisi o potrebama klijenta. Jednostavno snimanje i slikanje dronom te uređene fotografije za sat vremena snimanja je 750,00 Kn, Ukoliko vam je potrebno kreiranje promotivnog videa na temelju ovih snimki, cijena je 1200,00 Kn.

Sadržaj

  • Izrada web stranica
  • Snimanje dronom
  • Web dizajn

Podijeli mišljenje i ocjeni

Your email is safe with us.

Rating
Dodaj sliku

Lokacije / Kontakti :

Vrijeme :

Claim listing: Croator Web Studio

OdgovoriMessage

Prijavi se Otok Vir

Detalji korisničkog računa će biti potvrđeni putem Emaila.

Resetiraš lozinku?