Dodaj objekt
  • Nemate ništa spremljeno.

Spremljeni Objekti : 0 objekata

Prijavi se
Odmor u prirodi Vir

Aktivni odmor na otoku Viru

Što raditi na otoku Viru kad vam je sunčanja i kupanja dovoljno i kada ste poželjeli provesti dan u u nešto drugačijem, aktivnijem angažmanu.
Ne brinite jer osim sunca i mora, Vir nudi pregršt aktivnosti koje će vam ispuniti dane i pomoću kojih imate mogućnost upoznati otok kako sa kopnene, tako i sa morske strane.

Gdje se na Viru dobro jede

Nakon što ste stigli na Vir i smjestili se, zasigurno ćete kad tad ogladniti, što od umora, što od miomirisa koji vas mame sa ulice u restorane i barove. Na samom otoku ima veliki broj restorana i fast foodova koji nude dobru hranu i vjerujete gdje god se odlučili pojesti, nećete pogriješiti.

Plaža crvene stijene

Plaže otoka Vira

Vir je otok na središnjem Jadranu nedaleko od grada Zadra. Sa dužinom obale od preko 30km znači na otoku ćete pronaći mnoštvo atraktivnih plaža. Tražite plažu za obitelj ili se želite kupati u miru i tišini divljih prirodnih plaža? Na Viru pronađite upravo ono što vam treba.

Kako dodati smještajni objekt na platformu?

Dodavanje apartman na našu platofrmu se malo razlikuje u odnosu na dodavanje ostalih objekata kao što su usluge, tvrtke ili restorani. Razlog je da većina ponuditelja apartmanskog smještaja ima više od jednog apartmana pa iz tog razloga osim same lokacije apartmana imamo i dodatne profile za svaku smještajnu jedinicu. Ali bez straha, nije komplicirano.

Kako kreirati osobni ili vlasnički račun?

Dobrodošli na stranice web platforme otoka Vira. U ovom članku možete pogledati video kao i pročitati tekstualne upute kako kreirati osobni ili vlasnički račun na našoj maloj platformi. Odmah da spomenem da su oba tipa računa u potpunosti besplatna.

Što posjetiti u Hrvatskoj

Što posjetiti u Hrvatskoj?

“Hrvatska puna života” ili “Mala zemlja za veliki odmor” su slogani koji opisuju Hrvatsku i način na koji se hrvatska želi pozicionirati na turističkoj mapi svijeta. Iako smo mala zemlja sa samo 4 milijuna ljudi, gosti nas gledaju kao vrhunsku destinaciju Europe.